Modules & abonnementen

Hier vind je je huidige abonnement en modules. Ook kun je hier nieuwe modules uitproberen en op abonneren.

Machtiging

Hier kun je een machtiging voor automatische incasso opgeven. Hiervoor maak je eenmalig een cent over via iDeal om het rekeningnummer te bevestigen.

Facturen

Hier vind je een overzicht van al je facturen van CSW Software en kun je eventuele openstaande facturen direct via iDeal betalen.

Online saldo

Op deze pagina vind je een overzicht van je online transacties. Denk hierbij aan verstuurde SMS'es, taxaties etc.

Nieuwsbrieven

Hier vind je alle nieuwsbrieven over aanpassingen en nieuwe functionaliteiten in het programma. Als je de nieuwsbrieven niet ontvangt, maar dit wel wilt, dan kun je dit aangeven links-onderin bij het tandwieltje > Profiel > Nieuwsbrief.

Logboek

Hier vind je een overzicht van alle automatische acties die het programma doet. Denk hierbij aan APK-datum updaten via het RDW, afspraakherinneringen, automatische APK-mailing, etc.

Referral-programma

Heb je een nieuwe gebruiker voor GO? Laat hem een proefversie aanvragen via je eigen referral-link. Als hij ervoor kiest om een abonnement te nemen op GO dan ontvang jullie beide een bol.com cadeaukaart van € 30,-.