Inleiding

Als je gaat beginnen met het programma moeten er waarschijnlijk nog dingen ingesteld worden. Hieronder vind je een lijst van de verschillende zaken.


Demogegevens

Controleer allereerst even of alle demogegevens verwijderd zijn. Als dat niet zo is, neem dan contact op met de helpdesk. Deze kunnen de demogegevens eenvoudig verwijderen.


Dataovername

Indien er data is overgenomen vanuit een vorig pakket is het aan te raden dit eerst te controleren, alvorens in AutomaaT GO te beginnen.


Autovoorraad

Indien je de module autoverkoop gebruikt dien je alle auto's, die in je voorraad staan, in te voeren in AutomaaT GO. Als deze zijn overgenomen vanuit een vorig pakket is het aan te raden om alle auto's even te bewerken en hierbij de inkoopgegevens te controleren.


Boekhouding

Als je voorheen de boekhouding in een ander pakket deed en dit nu in GO gaat doen, dienen er nog enkele zaken uit het oude pakket overgenomen te worden.


Rekeningschema

Normaliter zal CSW het rekeningschema vanuit het oude pakket overnemen en instellen. Het kan hierbij natuurlijk zijn dat je bepaalde instellingen net anders wilt. Schroom niet om hiervoor contact op te nemen met de helpdesk.


Openstaande posten debiteuren & crediteuren

Alle facturen & rekeningen die in het oude programma nog open staan, dienen geïmporteerd te worden. Deze kun je invoeren bij de Instellingen > Boekhouding > Openstaande posten.


Beginbalans overnemen

Vanuit het vorige programma dient de eindbalans overgenomen te worden naar de beginbalans van GO. Deze kun je invullen bij Financieel > Balans. Let op dat je in de goede periode gaat staan voor de beginbalans. Ga vervolgens op de corresponderende rekening staan en klik op Bewerken. Hier kun je de beginbalans wijzigen.